ego

Ego for iPhone og Android er den mobile version af brætspillet som har været et af de mest sælgende brætspil i Danmark de sidste 2-3 år. 

Ego er et meget populært brætspil som kan spilles af både unge og ældre. Spillet har i et par år nu ligget i toppen af salgslisterne, og i 2010 fik det grønne Ego den prestigefyldte pris “Årets spil”.

Nu kommer Ego endeligt i en lommevenlig version, så man kan tage spillet med i byen. Det kan nemlig købes via Appstore og Android Market til den lave pris af 12 kr.

Ego for iPhone og Android er dog ikke en klon af brætspillet. Det mobile medie har muliggjort en helt speciel version, hvor deltagerne selv er svarene, så man kommer endnu tættere på hinanden.

Ikke nok med at introprisen er lav, men man kan også let udvide spillet med flere spørgsmål og specialkategorier for så lav en pris som 6 kr pr. udvidelse. Så ved du at du skal i byen, er Ego Party udvidelsen klar med tre tryk, og ligeledes findes pakker til kvindeaftenen, mandeaftenen, de frække spørgsmål de personlige spørgsmål og en alm. udvidelse med mange flere spørgsmål.

ego

ego

ego

playing ego

8 thoughts on “ego

 1. Hej…
  Jeg har lige købt ekstra-pakken den frække, men igennem et spil dukker 3-4 blanke spørgsmål op… Det eneste man kan se er svar-mulighederne, hvad kan der være gået galt?
  Mvh Charlotte

 2. Hej
  Har lige opdateret spillet på min iPod, og da jeg så går ind og kigger om der er kommet ekstra pakker, er de pakker jeg købte før jeg havde opdateret væk…
  Gider ikke betale for dem igen, men synes simpelthen det er for dårligt…
  Hilsen Josefine (der i øvrigt elskede at spille jeres spil)

  • Hej Josefine.
   Det beklager jeg. Det er desværre en fejl der nogle gange sker hos Apple. Du skal bare købe pakkerne igen. Du vil ikke blive trukket for dem. Når du køber dem, vil Apple oplyse dig om at du allerede har købt den, og lade dig downloade den gratis. Det samme er lige sket for mig selv!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>